Cinema Tiel is de bioscoop van Tiel met een gevarieerd aanbod in films voor jong en oud. De bioscoop organiseert regelmatig evenementen en speciale voorpremières.  Vaste bezoekers kunnen sparen voor gratis films met de strippenkaart.

Cinema Tiel is een kleine, knusse en gezellige bioscoop gelegen in het centrum van Tiel. Dankzij de gezellige inrichting, comfortabele stoelen en de gezellige en ontspannen sfeer, zult u zich direct op uw gemak voelen in onze bioscoop.

Het theater heeft boven 4 kleine, gezellige en overzichtelijke zalen. Onze zalen bieden plaats aan 335 bezoekers. alle zalen zijn uitgerust met Dolbi Digitaal geluid, zijn gedigitaliseerd en hebben de mogelijkheid om Digital 3D films te vertonen.

Er zijn in de directe omtrek voldoende parkeerplaatsen, die allemaal binnen 5 minuten loopafstand liggen. Het centraal station ligt slechts op 7 minuten loopafstand.

In het weekend zijn er zowel ochtend-, middag- als avondvoorstellingen. Doordeweeks zijn er alleen avondvoorstellingen. Kijk hier voor onze actuele openingstijden.

Contact
Walstraatje 4
4001 AZ Tiel
T. 0344-613737

e-mail: vraagje@cinematiel.nl

KVK nr: 11025031
BTW nr is per mail opvraagbaar