April, May en June (Ladies Night)

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?' En vooral: 'Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’ Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

Beleef een avondje uit met uw vriendinnen! De Ladies Night is een avond speciaal voor dames. Altijd de leukste en de nieuwste film,een lekker drankje Hapje en leuke prijzen. Gezellig samen met uw vriendinnen, collega's,moeder, zus of dochters!

Een regulier ticket voor de Ladies Night in Arcaplex is €15,- inclusief film, welkomstdrankje, zakje popcorn, flesje water hapjes en een verloting in de pauze.

Tickets voor evenementen zijn alleen online of aan de kassa te koop. Reserveren voor evenementen zoals de Ladies Night is niet mogelijk. Tickets voor evenementen zoals de Ladies Night kunnen niet geretourneerd of geruild worde

AprilMayenJune_132138068300612476_big.jpg

Cast & Crew
Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Elise Schaap, Olga Zuiderhoek, Bas Hoeflaak, Patrick Duffy, Mark Rietman, Gijs Scholten van Aschat, Peter Bolhuis, Dragan Bakema

Regie
Will Koopman

Lengte
2:10 (incl. 10 min. pauze)

Kijkwijzer


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

wowo 18 decemberdec 20:30
  • aprilmayjune_132138067963054164_big.jpg